Selecteer een pagina

Ons werk

Mifo Adviesgroep

WEBDESIGN

Mifo Adviesgroep BV biedt administratieve dienstverlening aan ondernemers en particulieren! En nu de gehele website in een nieuw jasje. De website is gebouwd in WordPress. Hierbij is het dus ook erg makkelijk om zelf je website bij te houden om zo kosten te besparen!

ISSA Vloeren

SOCIAL MEDIA

Issa Vloeren bestaat 10 jaar en dit pakken ze groots uit met hoge kortingen. Hiervoor hebben wij een afbeelding gemaakt voor alle social media platvormen. Hierbij moet er rekening gehouden worden met verschillende regels om geplaatst te worden. 

RJD
Elektrotechniek

WEBDESIGN

RJD Elektrotechniek is uw allround elektra specialist gevestigd in alkmaar. Sinds kort begonnen als zzp’er om zo iedereen te helpen. Hiervoor was natuurlijk een website voor nodig met alle informatie die je wilt weten over RJD Elektrotechniek!

3E Advies

WEBDESIGN

Bedrijfsadvies en interim management vanuit heldere objectieven met als doelstelling, je als ondernemer te steune, je private belangen in het oog te houde en je bedrijf toekomst te geven. De huidige website was wat verouderd, dus deze hebben we even in een fris jasje gedaan!

Aartsen
Bouwprojecten

SPANDOEK

Aartsen Bouwprojecten is op dit moment bezig met het afronden voor meerdere groten projecten in hartje Amsterdam! Een perfecte plek om je bedrijfje te promoten. Met een pakkend en duidelijk design gedrukt op goed en vooral stevig materiaal zodat het buiten kan gepresenteerd worden zonder dat het snel stuk gaat.

Team Balance

WEBDESIGN

Team balance is opgericht vanuit de voorliefde voor de bokssport. Verbeter je conditie, leer de techniek en bovenal bouw meer zelfvertrouwen! Voor Team Balance een duidelijk, simpel en vooral strak design! Less is more…